Pradžia

„Čili Pizza“ – vieta, kur gimsta legendos

„Čili Pizza“ restoranų tinklas – vienas nedaugelio tinklų, kuris ne tik gyvuoja, bet ir išliko populiarus kone tris dešimtmečius. Įkūrėjų manymu, labiausiai prie sėkmės prisidėjo nuo pat pradžių akcentuotas dėmesys klientui bei maisto kokybei. Siekta, kad kartą apsilankius norėtųsi ne tik sugrįžti pačiam, bet dar ir atsivesti draugą.

Picos – ne vienintelės „Čili Pizza“ restoranų tinklo legendos, kurios išlaiko savo populiarumą jau trečią dešimtmetį.

Ne mažiau populiarūs „Čili Pizza“ gruzdinti koldūnai su mėsa , kurių per gyvavimo laikotarpį parduoda jau 315 tonų, o populiariausio deserto – sluoksniuotų ledų – restoranų tinklas patiekė 108 tonas.

Dar vienas atradimas buvo, o kai kam ir tebėra, aštri firminė „Čili Pizza“ sriuba, pagardinama originaliu pipirų mišiniu, kuris daro ją išskirtine. „Prieskonių mišinys padaro mūsų firminę sriubą unikalia ir „čiliakiška“, kurios su niekuo nesupainiosi. Per 26 metus mūsų mieli svečiai jau suvalgė beveik 1,15 mln. litrų šios sriubos – tai kiekis, kuris daug pasako kodėl ši sriuba vadinama legendine“, – šypsosi G.Karosaitė.

Daugiau skaitykite čia:

Tęsti apsipirkimą Apmokėti